fbpx

STROKEN EN STRIPS VOOR DECORATIEVE WANDEN

Koedam Tegels is verhuisd, We bevinden ons nu op Molensteijn 33, De Meern

De steenstrips maken van de muur een eyecatcher. Ze geven een natuurlijke en moderne uitstraling aan de ruimte. De strips zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. De stukken worden aan een panel vastgelijmd zodat ze in hele stukken kunnen worden gemonteerd.   Een ruimte wordt vaak mooi, rustig en in balans als er één grote eye-catcher is. Waarom niet er voor kiezen om een hele wand er uit te laten springen!

Zijn er van uw gewenste tegel geen strips? Geen probleem, we kunnen ze laten zagen van uw tegel.

Wall-cladding steenstrips zijn helemaal “in”..! Schitterend achter de televisie of rondom de openhaard, maar ook op een enkele losse wand. Met steenstrips creëren een diepte en een ritme op de muur met een natuurlijk effect. Geweldig in de woonkamer (zeker met spots op de muur gericht) en uiterst origineel in de badkamer.

Steenstrips zijn goed te combineren met zowel een klassieke als een moderne inrichting. De robuuste uitstraling van steenstrips sluiten perfect aan bij de industriële trend van nu, maar ook door de natuurlijke uitstralingen en kleur heel goed passend bij een meer landelijke inrichting.

Wall-cladding

Wall-cladding steenstrips zijn de hit van dit moment! Deze soort steenstrips creëren een diepte en ritme op de muur voor een zeer natuurlijk effect.

Lekker combineren

De tegelstroken van Koedam zijn leverbaar in verschillende, bij elkaar passende tinten en daardoor prachtig te leggen in een patroon van uw wensen.

Voor elke woonstijl

Of u nu houdt van een modern, klassiek of landelijk,interieur, er is altijd een combinatie van steenstrips die past bij uw inrichting.

Call Now ButtonBel Ons